Šta je Feng Shui?

Feng Shui je drevna praksa stvarana u Kini poslednjih 6000 godina. Prevedeno sa kineskog, Feng Shui znači Vetar i Voda, a suštinksi Feng Shui predstavlja nauku življenja u harmoniji sa zemaljskim okruženjem i njegovom energijom, kako bi se stvorila povoljna ravnoteža sila u prirodi.

Feng Shui nas uči da je okruženje oko nas ispunjeno nevidljivim energetskim linijama (slično elektro-magnetskoj energiji objašnjenoj prirodnim zakonima u zapadnjačkoj nauci) pri čemu su neke povoljne a neke nepovoljne.

Osnova Feng Shui je energija Či (Chi) i ona je komponenta svega što opažamo. Feng Shui nas uči da osetimo tu energiju i da znamo da je razlikujemo. Kada energija postane blokirana ili stagnira u okruženju, Feng Shui je leči, pokreće i pretvara u pozitivnu. Korak po korak, stepenicu po stepenicu vodi vas kroz drevne kineske metode kako bi vam omogućio da budete zdravi, bogati i mudri. Feng Shui vam daje alate da ostvarite želje svoga srca i uma.

Feng Shui je nauka analiziranja prirodnih sila sa namerom iskorišćavanja njihovih pozitivnih efekata na nas.

Uravnoteženo okruženje vodi boljem i uspešnijem životu, zdravlju, uvećanju napretka i međuljudskih odnosa. Feng Shui nije ni religija ni praznoverje, a još manje magija kako neki žele da predstave ili misle da je. Feng Shui je genijalan vodič u svetliju budućnost. Feng Shui je dizajnirani plan za um i kuću. Sa dobrim planom i protokom energije utičemo na našu sreću, uspeh, zdravlje, harmoniju, mir i prosperitet.

Pred vama je mogućnost da se bolje upoznate sa ovom drevnom naukom i da, ukoliko prihvatite načela i iskoristite pravilno energiju oko sebe, svoj život učinite boljim i lepšim.

Nemojte prespavati mogućnosti koje su pred vama.

Feng Shui