O meni

Ukoliko ste na ovoj stranici verovatno vas interesuje ko je osoba koja Vam nudi mogućnost da saznate osnovne podatke o drevnoj kineskoj veštini Feng Shui, ili, ukoliko ste vec čitali i upućeni u to, da vam pruži neki drugi pristup.

Moje ime je Zora Živković. Zainteresovala sam se za Feng Shui pre mnogo godina i počela da kupujem literaturu i pravim kolekciju knjiga mnogih autora, većinom na engleskom jeziku.

Cilj mi je bio da pokušam naći način kako da sebi i svojoj porodici omogućim da korišćenjem energije oko nas učinim naš život lepšim i naše napore upešnijim i delotvornijim.

Uvidevši da moja saznanja i razumevanje veštine Feng Shui donosi rezultate, u razgovorima sa prijateljima i poznanicima sam shvatila da i njih interesuje to isto. Tako sam počela da i njih savetujem i delim moja saznanja. Mnogi od njih su bili zahvalni na mojoj pomoći, a neki od njih su i sami počeli da uče o Feng Shui.

Moje interesovanje i ljubav prema veštini Feng Shui je rezultat mojih stalnih interesovanja za nečim novim. Zajedno sa suprugom i decom sam živela u nekoliko zemalja poslednjih 20 i više godina. Zahvaljujući tome bila sam u prilici da saznam više i da se vremenom usavršavam.

Sa već prikupljenom literaturom i mogućnostima putovanja u zemlje dalekog istoka, počela sam da svoje stečeno znanje testiram posećujući mnoge kurseve i seminare u Singapuru, Maleziji i Kini. Upoznala sam vodeće autore i mastere Feng Shui iz tih zemalja i stekla zvanje Feng Shui Master Practitioner.

Smatram da čovek ima mnogo toga da nauči i podeli sa drugima. Ja svaki svoj trenutak koristim da naučim nešto novo. U našim knjižarama se mogu naći mnoge knjiga naših autora a počinju da se prevode i knjige stranih autora. Najiskrenije savetujem da, shodno mogućnostima, kupite neke od knjiga i počnete sa učenjem. Takođe, moj web site i ja ćemo pokušati da vam pomognemo u tome.

Srdačno vaša,

Zora