Spavaća soba

Spavaća soba ima najveći uticaj na vaš Feng Shui. Ona mora biti čista i uredna. Sve nepotrebne stvari treba redovno izbacivati. Ona je tu da nam puni baterije za sledeći dan. Ako je uređena na principima Feng Shui-ja doneće materijalno blagostanje, dobro zdravlje, dobre međuljudske odnose i harmoniju.

Spavaća soba je soba za odmor i relaksaciju. Ta energija koja dominira u spavaćoj sobi je Jin. Što znači da je ne treba aktivirati previše raznim simbolima sreće.

Spavaća soba je mesto gde treba da se probudite vitalni, osveženi i puni energije za novi dan.

Oblik spavaće sobe treba da bude pravilan (kvadrat ili pravougaonik).

Spavaća soba - Feng ShuiU spavaćoj sobi je najvažniji nameštaj i krevet.

Krevet predstavlja vrata između spoljnjeg i unutrašnjeg sveta. Svako jutro pospremite krevet, jer jedino tako možete spremni da se suočite sa spoljašnjošću sa mnogo samopouzdanja.

Krevet ima najveći uticaj kako se osećate. Da li ste srećni sa svojim životom, poslom. Zato je potrebno da potrošite malo više novca na svoj krevet.

Mi provodimo jednu trećinu života u krevetu, zato krevet treba da bude čvrst za čvrste temelje u životu. Najbitnija je njegova stabilnost. Krevet bi svakako trebao da ima uzglavlje zbog podrške, takođe da bude naslonjen na zid.

Pronalaženje dobre pozicije kreveta je veština, jer se moraju uzeti u obzir vrata prozori, ormani i drugi oblici.

Pravilno odaberite najpogodniji pravac za spavanje u skladu sa srećom koju želite da aktivirate na osnovu vašeg Kua broja. Kompasna dikrecija kreveta je određena položajem glave.

Nemojte spavati u bračnom krevetu koji ima dva odvojena mandraca (stvara razdor). U njoj se odigrava vođenje ljubavi i za nju je najbitnija pozicija.

U spavaćoj sobi na noćnom stočiću radi srećnog braka treba držati simbol dvostruke sreće i par mandarinskih pataka. Na taj način možete pojačati sreću u ljubavi i braku. Možete postaviti predivne slike zaljubljenih, srećnih parova.

TV aparati u spavaćoj sobi razdvajaju par. Biljke u spavaćoj sobi uništavaju ljubav. Velika je greška postaviti vodu u spavaću sobu (pretrpećete finansijski gubitak). Držanje ogledala naspram kreveta je veliika zabrana (pojavljuje se treća osoba u braku).